ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > İnci Kolye Modelleri

İnci Kolye Modelleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İnci Kolye Modelleri

İnci, kadınların gerek günlük hayatlarında gerekse özel günlerde en çok tercih ettiği ürünlerden bir tanesidir. Kadınların en zorda kaldıkları anda ilk tercihi her zaman inciden yana olmaktadır. Çünkü inci çok risksiz ve çok şık bir tercihtir.

İncinin en asil modellerinden bir tanesi, inci kolyelerdir. Birbirinden farklı inci kolye modelleri ile incinin en güzel haline boynunuzda yer verebilirsiniz. Mon Reve, sizler için en özel inci kolye koleksiyonunu hazırlamıştır ve sitesinde yer vermiştir.

En Çok Tercih Edilen İnci Kolye Modelleri

Cara inci kolye modeli, kadınların en çok tercih ettiği modeller arasına girmiştir. sade tasarımı ile gönüllerde taht kuran bu model, hem günlük hem de şık kombinlerinizin aksesuar eksikliğini rahatça gidermektedir.

Victoria inci kolye ise daha ihtişamlı bir modeldir. Birden fazla inci detayı ile kadınların şık kombinlerini daha da öne çıkaracak olan bu model, favori aksesuarınız olmaya şimdiden aday.

Siz de Mon Reve’nin büyülü dünyasında bir gezintiye çıkarak, koleksiyonlarınıza kolayca kalite ve şıklık katabilirsiniz.

İnci Kolye Modelleri Fiyatları

İnci kolye modellerinin fiyatları, tasarımdan tasarıma değişiklik gösterir. Daha ihtişamlı ve daha el emeği gerektiren modeller daha yüksek fiyatlı iken, daha sade inci kolyeler daha uygun fiyatlı olmaktadır. Mon Reve’nin koleksiyonundan tercih edeceğiniz ürünlerin hepsi ile kalitenin tadına varabilir ve kendinize iyi hissettirebilirsiniz.

https://www.shopmonreve.com/kategori/inci-kolye

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atık pil kampanyasına katılanlar ödüllerine kavuştu
Sonraki Haber Marshall Kulaklık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?