ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Granit Tava Özellikleri

Granit Tava Özellikleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Granit Tava Özellikleri

Granit taşından elde edilerek mutfak gereçlerinde sıklıkla kullanılan granit taşı tanecikli bir yapıdan oluşur.

Granit taşının kaplama malzemesi olarak kullanıldığı tavalar ise granit tava ismini alır. Granit tavaların bu kadar sık kullanılmasının en önemli nedeni, yapılan yemeğin tavaya yapışmasını engelleyici bir özelliğe sahip olmasıdır. Çizilme durumu söz konusu olmadığı için granit tava sağlık açısından zararlı maddelerin oluşması engellenir.

Yemekler tava üzerine yapışmadığı için, tavanın temizlenmesi oldukça pratik bir biçimde yapılmış olur. Böylelikle temizlemeden kaynaklanan zaman kaybı önlenir. Tavanızın bulaşık makinesine girmesinde herhangi bir sorun yoktur. Ancak temizlik yaparken bulaşık teli gibi granit tava yapısına zarar verecek hareketlerde bulunulmamalıdır.

Granit Tava Kullanımı

Tahta ya da silikon kaşık ile karıştırılma işlemi yapılmalıdır. Bunun yanında, ocağın altı açıkken boş vaziyette tava ocakta bekletilmemelidir. En çok tercih edilen mutfak eşyaları arasında yer alan granit tava ile yemek pişirilme süreci oldukça kısa zamanda tamamlanıyor.

Yemekler tavanın içerisine yapışmadığı için yağ kullanmadan da oldukça lezzetli yemekler yapabilirsiniz. Granit tava modellerini https://www.superreyon.com/tava  adresinden satın alabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kenwood Filtre Kahve Makinesi Pratikliği
Sonraki Haber Karşıyaka’ya yeni hâkim ve Cumhuriyet savcısı atandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?