ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Geçmişten Günümüze Kadar Hep Moda Olan Güpürlü Elbise

Geçmişten Günümüze Kadar Hep Moda Olan Güpürlü Elbise

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Geçmişten Günümüze Kadar Hep Moda Olan Güpürlü Elbise

Güpür Fransızca bir kelime olup Türkçe anlamı ipekten ya da iplikten yapılan ilmeklerden oluşan dantelli tül demektir.

Güpürlü elbise ise tülün üstüne şık dantel işlemesi olan elbiselere denir. Güpür her yere güzellik katlığı için modacılar elbiselere özellikle güpür eklemişlerdir ve insanlarda bu elbiselere oldukça yoğun ilgi göstermişlerdir. Ayrıca güpür sadece tülün üstüne değil saten ipek gibi kumaşların üzerine de işlenilir.

İnce İşlemesiyle Dikkat Çeken Güpürlü Elbise Modelleri

 Güpür elbiselere ayrı bir güzellik ve zarafet katar. Özellikle sade olan elbiselere güpür işlenildiğinde hem sade sevenlere ayır bir şıklık katar hem de düğün, bayram, nişan kına gecesi gibi özel günlerde bile kullanılabilme imkânı sunar. Güpürlü elbise bayanların özellikle tercih ettikleri ve beğenerek kullandıkları elbiselerdir. İnce bir kumaşın üzerine işlenmiş, uzun ve oldukça bol kesimli, kalın askılı güpürlü elbiseler de bu yılın modası olmuştur. Siyah renkli elbiseler bayanlara asillik, şıklık ve kusurları örten en güzel renk olduğu için özellikle bu renkte elbiseleri tercih ederler. Siyah, beyaz, haki yeşil renkte güpürlü elbise modelleri bulunur ve kumaşı ince olduğu için diz kapaklarına kadar gelen içinde astarı da mevcuttur. Ayrıca bu tip elbiselerde 34-46’ya kadar bedenleri de mevcuttur. Mükemmel işlemeli güpürlü elbiseleri görmek için https://www.parkmoda.com/kadin-elbise-modelleri  web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Doğal Diş macunu
Sonraki Haber Spirulina Nedir Ne İşe Yarar?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?