ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Essence Markası

Essence Markası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Essence Markası

Makyaj adına hangi ürün aranıyorsa ve ne lazımsa hepsini Essence markasında bulabilirsiniz.

Makyaj adına hangi ürün aranıyorsa ve ne lazımsa hepsini Essence markasında bulabilirsiniz. Markanın ürünlerinin ambalajları ilk olarak dikkatinizi çekebilir. Eğlenceli ve oldukça samimi ambalajlara sahip olan ürünlerin içerikleri yenilenen teknoloji ve buluşlarla tazelenmektedir. Muhteşem renklere sahip makyaj malzemeleriniz olsun istiyorsanız Essence filtresini kullanmalısınız. Essence, 2002 yılında Almanya’da üretilmeye başlanan bir markadır. Laboratuvar şartlarında tasarlanan markanın ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmez. Çeşitli deneyler neticesinde kullanıma sunulan markanın ürünleri yüksek kalite standartlarına sahiptir.

Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Essence

Her gün makyaj yapmak zorunda olan bayanlar sıklıkla makyaj malzemesi tüketmektedir. Bundan dolayı kaliteli fakat ekonomik ürünler tercih edilir. Essence, kaliteli fakat uygun fiyatlı olmasıyla hanımların gönüllerini fethetmiştir. Allık, maskara, ruj, fondöten ve daha birçok makyaj malzemesini markanın ürünlerinde bulabilirsiniz. Kaliteli ve yenilikçi ürünleri ile Avrupa’nın bir numarası haline gelen markanın en popüler ürünleri arasında; Essence Matt  Fixing  Compact  Powder, ssence I Love Extreme Crazy Maskara, Essence Lash & Brow Gel Maskara bulunmaktadır. Geniş ürün yelpazesi bulunan  markada hanımlar makyaj adına aradıkları en kaliteli ve en güzel renkleri bulabilirler. https://www.kozmela.com/essence sayfasından bu ürün hakkında bilgi alabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka yabancılarıyla vedalaşmadı...
Sonraki Haber Peeling Çeşitleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?