ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Erkek Slip Modelleri

Erkek Slip Modelleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erkek Slip Modelleri

Erkek slip alınacağında öncelik kalite olmalı ve bu doğrultuda alışveriş yapılmalıdır.

Erkek slip alınacağında öncelik kalite olmalı ve bu doğrultuda alışveriş yapılmalıdır. Kaliteyi anlamak için ise üretildiği malzemeye, pamuk ve naylon içeriğine bakılabilir. Pamuk oranı yüzde 100 olursa ya da yüzde 100'e yakın olursa daha doğal bir malzemeden üretilmiş demektir.

Ayrıca güvenilir markalardan alışveriş yapmak bu konuda içinizi rahatlatabilir. Erkek iç giyimin önemli ürünlerinden biri olan erkek slip modelleri genellikle düz renklerden oluşur. Ancak kişiler zevklerine göre farklı renkte ve desenlerde slip modelleri de bulabilirler.

Erkek Slip Boxer

Erkek slip boxer gibi külot ürünlerinde beden seçimine özellikle dikkat edilmesi gerekir. Kendi bedeninizi iyi bilmemeniz ve yanlış bedende bir ürün satın almanız durumda, satın aldığınız ürün rahatsızlık verir ve kullanamazsınız.

Slip modellerinde likralı ve likrasız modeller vardır. Hangisinin seçileceği ise tamamen kişisel tercihinize bağlıdır. Hangi modelle rahat edeceğinizi düşünüyorsanız, o modeli tercih edebilir ve satın alabilirsiniz. Slip ya da boxer kullanmaktan yana olabilirsiniz. Her erkeğin rahat ettiği külot çeşidi farklı olabilir. Tercihiniz her ne olursa olsun https://www.galiyet.com/erkek-slip adresinden ulaşabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Menemen Belediyesi ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor
Sonraki Haber Kapşonlu Modelleri Sizlerle

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?