ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Enterprise İle Kolay Araba Kiralama

Enterprise İle Kolay Araba Kiralama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Enterprise İle Kolay Araba Kiralama

Aracınız olsun olmasın bazı durumlarda araç kiralamanız gerekebilir.

Enterprise İle Kolay Araba Kiralama
Aracınız olsun olmasın bazı durumlarda araç kiralamanız gerekebilir. Herhangi bir yeri keşfetmek, uzun ya da kısa bir yolculuğa çıkmak ya da kendi aracınızı kullanamadığınız durumlarda şartlarınıza uygun bir araç kiralayarak işinizi çözebilirsiniz. İş ya da tatil için farklı bir şehre gittiğinizde araba kiralama hizmeti alarak kasko, sigorta, lastik değişimi ya da servis gibi prosedürlerden kurtulursunuz. Araç kiralama işlemini ilk kez yapacaklar için araba kiralama süreci biraz endişeli bir süreç olabilir. Ancak bu işlem sanıldığı kadar zor değildir. Araç kiralamak isteyenlerin araç kiralamadan önce bilmesi gereken bazı püf noktalar vardır. İlk olarak araç kiralamak istediğiniz şirketin güvenilir olup olmadığından emin olmanız gerekir. Araba kiralama konusunda uzman olan dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise, tarafından sunulan araba kiralama hizmeti ile size sadece seyahatin keyfini çıkarmak kalır.
Araba Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli?
Araç kiralarken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vardır. Ehliyet belgenizin olmasının yanı sıra dikkat etmeniz gereken diğer unsurlar aşağıda listelenmiştir:
  • Araba kiralama konusunda ilk ve en önemli dikkat edilmesi gereken faktör, yaş faktörüdür. Sigorta şartları gereği ekonomik sınıf araba kiralama için en az 21 yaşında olmak gerekir. Orta düzeyde bir araç kiralamak için ise 25 yaşında olmak gerekir. Ekonomik ya da orta sınıf bir araç kiralayacaksanız en az 2 yıllık ehliyete sahip olmalısınız. Büyük ve lüks araçlar için yaş unsuru biraz daha büyük olabilir. Bu tarz arabaları kiralamak için ise 28 yaşında olmak gerekli. Ayrıca 3 yıllık ehliyete sahip olmanız da diğer bir şart. Yaş ya da diğer şartlar için Enterprise araç kiralama şartlarına göz atabilirsiniz.
  • Araba kiralama işlemlerinde dikkat edilecek diğer bir husus ise kredi kartıdır. Yapılacak olan işlemlerde aracı kiralayacak kişinin kendi adına kredi kartı olması önemlidir.
  • Kiralanacak arabanın sigorta ve kaskosunun olmasına dikkat edilmelidir. Aksi durumda herhangi bir kazada tüm masrafları siz ödemek zorunda kalabilirsiniz.
  • Kiralık araçlarda kaskonun geçerli olabilmesi için de bazı şartlar vardır. Bu şartlar yerine getirilmediği takdirde sigorta geçersiz sayılır.
  • Alkol ve farklı maddelerin kullanımında sigorta geçerliliğini yitirir.
  • Kiraladığınız aracı kullanırken trafik kurallarına uymalısınız aksi durumda tüm maddi-manevi hasarlardan sorumlu olabilirsiniz.
  • Aracınızdan ayrılırken mutlaka ruhsatı ve anahtarı yanınıza almalısınız. Aracın çalınması durumunda sizden ruhsat ve anahtar istenebilir.
Kiralık Aracı Teslim Ederken Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar Nelerdir?
Kiralanacak aracın teslim alınırken dikkat edilmesi gereken kriterler olduğu gibi kiralanan firmaya teslim edilirken de vardır. Araç ilk kiralandığında yakıt deposunun kontrol edilmesi önemlidir. Kiralanan araç teslim edilirken de ilk alındığında bulunan yakıt seviyesinde teslim edilmelidir. Aracınızı erken iade etmeniz durumunda araç kiralama şirketi size bir ödeme yapmaz. Ancak geç iade ettiğiniz takdirde ek ücret uygulaması ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu nedenle aracı tam zamanında teslim etmeniz en doğrusu olacaktır. Kiraladığınız araç mutlaka aracı kiraladığınız firmanın belirttiği adrese iade edilmelidir.
Enterprise İle Araba Kiralamanın Tüm Ayrıcalıklarının Tadını Çıkarın!
Araba kiralamak basit ancak ilk adımından sonuna kadar son derece titizlik ile yapılması gereken bir süreçtir. Dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise ile kolay ve güvenilir bir şekilde araç kiralayabilirsiniz. Enterprise Türkiye, geniş araç filosuyla araba kiralamayı daha çekici hale getirir. Dünyanın dört bir yanında hizmet veren Enterprise size sunduğu ayrıcalıklarla, keyifli ve kaliteli bir hizmet almanızı sağlar. Verdiği hizmet kalitesiyle birçok ülkede bilinen Enterprise, Türkiye'de toplam 37 ilde, 82' den fazla ofisiyle hizmet verir. Enterprise ile aracı kiralamakta iade etmekte oldukça kolaydır. Siz de Enterprise ile araba kiralamanın tüm ayrıcalıklarının tadını çıkarmak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Semtevleri hem üretiyor hem kazanıyor
Sonraki Haber Bir Fidan Bir Dünya ile ağaçlandırma çalışmaları başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?