ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Enerji Deposu Pharmaton

Enerji Deposu Pharmaton

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Enerji Deposu Pharmaton

Modern dünyanın koşuşturması insanların daha çok enerjik hissetmesini gerekli kılmaktadır.

Pharmaton içeriğindeki etken maddelerle insanların gününü tam performansla geçirmesine yardımcı olmaktadır. Mineral ve multivitaminlerle hazırlanması her zamankinden daha enerji dolu hissedilmesini sağlar. Ayrıca içeriğinde glüten bulunmadığı için de hassasiyeti olan kimselerin dahi tercih edilebileceği bir ürün olarak karşımıza çıkar.

İçeriğindeki zengin formülü sayesinde herkesin kolayca kullanmasına olanak sağlar. Ürünün ihtiyaca göre kullanılabilecek şekilde tasarlanan iki çeşidi bulunmaktadır. Geleneksel Çin tıbbı için vazgeçilmez olan Ginseng ile geliştirilen formül günlük kullanım için oldukça idealdir. Aylık kullanım için üretilen otuz kapsül tercihi en doğrusu kabul edilebilir. Daha uzun süreli kullanımlar için ise yüz kapsüllük seçenek daha mantıklı olacaktır.

Pharmaton50 Yaş Üzeri

İkinci Pharmaton ürün çeşidi ise 50Plus olup hedef kitlesi elli yaş ve üzerinde olanlardır. Bu bireyler için özel olarak hazırlanan içeriği sayesinde onların ihtiyaç duydukları şeyleri sağlamaktadır. Omega3 ve yağ asitlerinin bulunması onu oldukça yararlı kılmaktadır. Ürünün en doğru kullanımı günlük bir kapsül şeklinde olanıdır. Kullanmaya başlamadan önce doktora danışmak gereklidir. İstenilen tabletlere kolayca ulaşmak için https://www.kozmela.com/pharmaton sitesine bakabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabağlar'da sosyal belediyecilik
Sonraki Haber Pırlanta İle Artık Daha Değerliyiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?