ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > En Güzel Barbeküler ile Mangal Keyfi Bi' Harika!

En Güzel Barbeküler ile Mangal Keyfi Bi' Harika!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
En Güzel Barbeküler ile Mangal Keyfi Bi' Harika!

Dostlarınızla zaman geçirmek istiyor, her bireyin keyif alabileceği bir aktivite arıyorsanız; ihtiyacınız olan tek şey işlevsel bir barbeküdür!

Zahmetsiz ve harika bir sofrada sevdiklerinizi bir araya getirerek, akşamlarınıza samimi bir dokunuş katmanızı sağlar. Bu noktada önemli olan en doğru modeli seçmektir. Geleneksel kömürden, yeni nesil elektrikliye kadar farklı modeller arasında kendiniz için en doğru ürünü seçerek damaklarda iz bırakan ızgaralar yapmaya hazır mısınız?

Seçim Sizin: İster Kömür İster Elektrikli İsterseniz Gazlı Barbekü Modelleri

Barbekü tasarımları, ısıya karşı dayanıklı materyallerden üretilir. Bu özelliği sayesinde odun ya da kömür ateşi ile kullanılabilir. Pişirme işlemi sırasında deforme olmayan yapısı sayesinde çeşitli kazaların oluşmasını engeller. Modellerin bazılarında çıkarılabilir damlama kabı yer alır. Bu kap, yiyeceklerin fazla yağlarının belirli bir bölgede toplanmasını sağlar. Yağların toplandığı damlama kabı, çıkarılabilir yapısı sayesinde pratik bir şekilde temizlenir. Çıkarılabilir damlama kabı, bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

Barbekü modelleri, sıcaklığın eşit oranda dağıtılmasını sağlayan ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ergonomik tasarıma sahip ürünler sayesinde damaklarda iz bırakan yemekler pişirebilirsiniz. Aynı zamanda ürünlerin ısı dağıtımındaki başarısı yiyeceklerin fazla yağlarının çıkarılmasına da olanak tanır. Böylelikle kendinize sağlıklı yemekler pişirebilir, düşük kalorili öğünler ile fitliğinizi koruyabilirsiniz.

Barbekü modelleri sebzelerden etlere kadar pek çok yiyeceğin pişirilmesine yardımcı olur. Ürünler aracılığı ile biber, domates, patlıcan gibi sebzeleri közleyebilir; balık, tavuk ya da hindi benzeri etleri kolayca pişirebilirsiniz. Kömür ya da odun ateşiyle kullanılan modeller ile beraber gaz ve elektrik enerjisi ile çalışan tasarımlar da vardır.

Elektrikli barbekü modelleri; balkon, mutfak ya da bahçe gibi ortamlar da kullanılabilir. Bu seçenekler, elektrik enerjisini ısı gücüne çevirerek sizleri zahmetten kurtarır. Kömür karası, odun atığı ya da lekelenmelerin oluşmasını engelleyerek rahat bir şekilde yemekler hazırlamanıza kaynaklık eder. Aynı zamanda zeminin ısıdan kaynaklı hasar almasını da engeller. Gaz enerjisi ile çalışan modeller de vardır. Gazlı barbekü seçenekleri de farklı ortamlar da kullanıma uygun olup yemek sofralarını zahmetsizce çeşitlendirmenize olanak tanır. Kolay ve hızlı yemek hazırlamak için tasarımları tercih edebilir, sebze ve et yemekleri ile sofralarınızı zenginleştirebilirsiniz.

Bahçe Etkinlerine Özel Özel Barbekü Seçimi

Bahçe barbekü tasarımları, kapak ayrıntısına sahiptir. Tercih edilen kapak kısmı, ürünün çeşitli haşere ve hayvanlara karşı korunmasına yardımcı olur. Böylelikle hijyenik bir şekilde ürünü muhafaza edebilirisiniz. Tasarımlar da ayak kısmı bulunur. Tercih edilen ayaklar; kısa, orta ve uzun boyuta sahiptir. Boyut özelliği sonucunda eğilme ya da doğrulma gibi hareketlere ihtiyaç duymadan yiyeceklerinizi pişirebilirsiniz. Aynı zamanda çeşitli sandalye ya da oturakları kullanarak kısa sürede konforlu bir şekilde yemek hazırlayabilirsiniz.

Ayaklı barbekü tasarımlarında üç ayak tercih edilir. Üç ayak, ideal dengenin kurulmasını sağlayarak ürünleri farklı zeminlerde de kullanabilmenize yardımcı olur. Toprak, fayans ya da parke gibi değişik özelliğe sahip zeminlerde denge sağlayarak devrilme kazalarının oluşmasını engeller.

Ayak kısımları oldukça kaliteli olan tasarımları uzun süre kullanabilirsiniz. Ürünler farklı boyut ve renklere sahiptir. Boyut özelliği sonucunda çekirdek ya da geniş aileler tarafından kullanılır. Böylelikle kalabalık akşam yemeklerinden samimi sofralara kadar hayalini kurduğunuz buluşmaları kolay bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

Mangalseverlerin Buluşma Noktası: Koçtaş

Barbekü fiyatları ürün özelinde belirleniyor olup modele bağlı olarak değişkenlik gösterir. Koçtaş geniş ürün seçenekleri ve fiyatları ile tüm mangalseverleri buluşturur. Siz de Koçtaş web sitesine göz atıp farklı boy ve genişliklere sahip olan, tasarımlar arasında kendinize en uygun modeli bulabilirsiniz. Zahmetsiz ve lezzetli masalar kurmanıza yardımcı olan barbekülerle aile dostlarınızı bir araya getirebilir, onlara harika sofralar kurabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir'de kurultay delegeleri Kılıçdaroğlu dedi
Sonraki Haber Ovacık’ta festival heyecanı başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?