ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > El Dezenfektanı

El Dezenfektanı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
El Dezenfektanı

Eldeki mikropları azaltmak amacı ile kullanılan genelde sıvı ya da jel halinde bulunan bir maddedir.

Alkol bazlı ya da alkolsüz olarak kullanıma sunulan el dezenfektanı çeşitleri özellikle hijyen durumlarında kullanılması gereken bir unsurdur.

Aktüel Ekspress de artık günümüzde pandemi nedeni ile hayatımızda bulunması zorunlu hale gelen adeta bizden bir parça olan el dezenfektanı ürünleri ile internet sitesi üzerinden kolay ulaşım sağlayarak müşterilerinin yaşadığı bu zor zamanlarında yanında olmaktadır.

Evde, İşte Her Yerde Hijyen

Gün içerisinde pek çok yerler ile temasta bulunduktan sonra o bölgelerdeki tüm mikropları, bakterileri ve hatta virüsleri ellerimize aldığımız artık herkesin bildiği milli bir gerçek olmaktadır. Bu sebeple de bu ortamlarda bulunmak, gün içerisinde pek çok şeye temas etmek zorunda olanlar için el dezenfektanı daha hijyenik ve tabii aynı zamanda daha sağlıklı bir hayat için insanın imdadına yetişmektedir.

Hele ki sağlık alanında kullanılması çok çok önemli olan alkol bazlı el dezenfektanı ise doktorlar, hemşireler tarafında kullanılması zorunlu bir unsur olmaktadır. Öncelikle kişinin daha sonra da hastanın kendi sağlığı için kullanılması gereken dezenfektanların da tamamen katkısız ve kaliteli bir şekilde üretildiğinden, temin edildiğinden emin olmak sağlık kadar önemli bir husus olmaktadır.

Aktüel Express İle Kalite

35 yıllık sektör içerisindeki tecrübesi ile kalitesinden ve güvenilirliğinden asla ödün vermeden buralara kadar gelen Aktüel Express, dezenfektan konusunda da güvenilir bir işletme olarak kendini ispatlamıştır.

Çeşitli miktarlarda alkol bazlı ya da alkolsüz olarak müşterileri için satışa sunduğu dezenfektanlara internet sitesi üzerinden ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz. Üstelik belli bir miktarda alışveriş sonrası ücretsiz kargo fırsatından da yararlanabilme kolaylığını müşterilerine sunmaktadır.

Sektör içerisinde en kaliteli ürünleri en uygun fiyat çerçevesi içerisinde sunmaya çalışan Aktüel Express’i internet sitesi üzerinden daha yakından inceleyebilir ve gönül rahatlığı ile alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Detaylı bilgi için; www.aktuelexpress.com/sabun-ve-dezenfektanlar

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka son 6 haftaya Play-Off bandının 4 puan gerisinde giriyor
Sonraki Haber HP 304 Kartuş

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?