ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Crop Top Nedir?

Crop Top Nedir?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Crop Top Nedir?

Günümüzün en büyük trendi, en göz alıcı parçası ve artık her kadının sahip olduğu parça crop top.

Yüksek belli pantolonların hayatımıza girmesiyle birlikte tanıdığımız her geçen gün daha şık modellerini gördüğümüz crop topları, göbek ve bel dekoltesi için kullandığımız kısa üstler olarak adlandırabiliriz. Konforlu hissettiğimiz kombinlerimizde ilgi çekici parçamız olarak en büyük yardımcımız.

Crop Top Nasıl Kombinlenir?

Birçok çeşidi olan crop topları modele göre kombinlememiz en doğrusu olacaktır. Daha uzun kollu kapalı yakalı olanları giydiğimizde, bel kısmımızda cildimizin görünmesi çok daha hoş bir görüntü sunarken, kolsuz modeller genelde crop top ’ un bittiği yerde başlayan pantolonlarla kullanılıyor. Yapacağımız kombinlerde en büyük yardımcımız aksesuar olacaktır, her an rahat ve hoş bir görünüm sağlayan tarzımızı ekleyeceğimiz aksesuarlarla çok daha şık bir görünüme sokabiliriz.

Sezonun En Trend Crop Top’ları

Görmeye en çok alıştığımız model kuşkusuz fitilli kumaşa sahip çeşitler. Ama seçeneklerimiz sadece bununla sınırlı değil. Romantik bir hava yaratmak için çiçek desenli fırfırlı modeller, sıcak havalarda ilk tercihimiz olacak askılı modeller ve iş hayatıyla bile bütünleştirebileceğimiz gömlek kumaşlı modeller mevcut. Sınırsız renk çeşitliliği ile karşımıza çıkan parçanın modellerini incelemek için Dilvin’in koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız, ilginizi çekecek crop top’lara https://www.dilvin.com.tr/crop-top adresinden her zaman favoriniz olacak modellere ulaşabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Marshall Kulaklık
Sonraki Haber Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı: Karşıyaka'da battı var, çıktı yok!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?