ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Çapraz Çanta Modelleri

Çapraz Çanta Modelleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çapraz Çanta Modelleri

Kullanımı tüm bayanlar tarafından sevilen ve günlük olarak en rahat çanta modelleri olarak tercih edilen çapraz çanta modelleri ile sizler de gününüzü rahat bir şekilde geçirebilirsiniz.

Kullanımı tüm bayanlar tarafından sevilen ve günlük olarak en rahat çanta modelleri olarak tercih edilen çapraz çanta modelleri ile sizler de gününüzü rahat bir şekilde geçirebilirsiniz. İdeal boyutları sayesinde telefon, cüzdan, anahtarlı, parfüm, ıslak mendil gibi ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri bu çantalarda taşıyabilirsiniz. Çapraz olarak asıldığı için hiçbir ağırlık yapmaz ve dengede kalır.

Çapraz Çanta Kullanımı

En kolay kullanıma sahip olan çapraz çanta modellerinde kullanılan askı kısımları kolaylıkla ayarlanabilir. Zincirli askılar ya da çantanın kumaşından elde edilen askılar kullanılarak oldukça zarif bir görünüm de elde edilir. Sağ kısımdan ya da sol kısımdan çapraz bir şekilde asarak kullanabilirsiniz.

Çapraz Çanta Fiyatları

İdeal boyutları ve geniş çaplı gözleri ile çapraz çanta modelleri günlük kullanıma en uygun olan modellerdir. Ürünlerin detaylı özelliklerinde boyutları hakkında bilgi verilir. Hem tarzınıza en yakışan hem de zevkinize ve bütçenize en uygun olan modelleri kolaylıkla ve online bir şekilde temin etmek için https://www.shulebags.com/collections/capraz-cantalar adresine giriş yapmanız yeterlidir.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kışlık Spor Ayakkabı Erkek
Sonraki Haber Kapşonlu Sweatshirt Modelleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?