ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Alyans Aşkın Simgesi

Alyans Aşkın Simgesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Alyans Aşkın Simgesi

Alyanslar her dönem aşkın ve sevginin simgesi olan en önemli takılardandır.

Bağlılığın, sadakatin ve evlilik kavramlarının tek simgesi olarak alyans karşımıza çıkmaktadır.  Genel olarak çift olarak alınan alyanslar kadın ve erkekler için küçük dokunuşlar ile ayrılmaktadır. İki aynı modelde alyans tercihinde buluna bileceğiniz gibi modelleri aynı fakat kadın alyanslarında taşlar parıltılar olan modelleri de tercih edebilirsiniz.

İçinde evlendiğiniz veya nişanlandığınız gün gibi özel tarihlerin yazdığı ve bir ömür parmağınızda olacak alyansınız için çok fazla model seçeneğiniz bulunmaktadır. Ayrıca alyans fiyatları ile de çok uygun takılardandır. Özel tasarımlar, üç renkli, beyaz altın, pembe altın, ve sarı altın ile çok fazla seçeneğiniz bulunmaktadır. Sevginizi bir adım öteye taşımak için alyans en güzel anların simgesi olarak her zaman sizinle olacaktır.

Alyans Fiyatları

Alyans seçimlerinizi yaparken aşkınızı en iyi anlatan modellere yönelmelisiniz. Çünkü alyanslar çift olarak kullanılan takılardandır. Hem sizin hem de sevdiğinizin parmağında yer alacak olan alyansın en güzeli ve özeli olmasına gayret etmelisiniz. Şık, tarz ve modern çizgilerin bir arada olduğu harika alyansların içinden seçim yapmanız oldukça zor olacaktır.

Elbette tercih edeceğiniz alyans fiyatları ile farklılık gösterecektir. Alyansın gramı, kullanılan altının türü, işçilik, üzerinde bulunan taşların değerliliği fiyatları belirleyen en önemli unsurlardır. Alyansınız elinize her baktığınızda aşkın en saf halini her zaman hatırlamanızı sağlayacaktır. Bu nedenle özelliği ve güzelliği ile göz kamaştırmalıdır. https://www.lizaypirlanta.com/altin-alyans sayfası aracılığıyla alyansları inceleyebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erkek İç Çamaşırı Ürünleri
Sonraki Haber Baget Pırlanta Modelleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?