ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir Devlet Opera ve Balesi 2016-2017 sanat sezonuna hazır

İzmir Devlet Opera ve Balesi 2016-2017 sanat sezonuna hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Devlet Opera ve Balesi 2016-2017 sanat sezonuna hazır

İzmir Devlet Opera ve Balesi her yaştan izleyicinin beğenisine sunulacak programlarla seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

2016-2017 repertuvarında; geçmiş sezonlardan devam edecek eserlere ilaveten prömiyerleri gerçekleşecek 3 opera ve 2 bale 1 çocuk eseri var. "Sevil Berberi” “Hekimoğlu” ve “Mefistofele” operaları “1001 Gece Masaları” ve  “Romeo ile Jülyet”  balesi  ile “Değirmendeki Hazine” çocuk oyunu bu sezonun yeni eserleri.

Ayrıca geçmiş sezonlarda İzmirli izleyicilerin büyük ilgiyle takip ederek temsillerini kapalı gişe oynayan eserlerin yanı sıra diğer Devlet Opera ve Balesi müdürlüklerinde sahnelenen eserler de sahneleniyor. “Yarasa”, “Zaide”, “I Pagliacci” (Palyaçolar), “Madam Butterfly”, “Rigoletto”, “ Mavi Nokta” operaları,  “Bach Alla Turka-Dansın Rengi”, ve “Çakırcalı Efe” baleleri sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Küçük izleyicilerin beğeniyle izleyecekleri “Sihirli Dünya” ve “Değirmendeki Hazine” çocuk oyunları da bu yılın repertuvarında.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sanat sezonu Kerem Görsev ile başladı
Sonraki Haber Gıda Kontrol Hizmetleri filosuna tam donanımlı 2 yeni araç

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?