ANA SAYFA > Yazarlar > > Sensiz olmaz ki...

Sensiz olmaz ki...

  • Yazar :
  • E-posta :
Sosyal Medya :
07 Ocak 2019, Pazartesi 17:53
3486 kez okundu

Bir aslan miyav dedi.
Minik fare kükredi
Fareden korktu kedi
Kedi pırr uçurdu

Yalan mı? 
Tuhaf mı?
Yoksa inanmadın mı?

90larda çocuk olmak denildiğinde aklımıza gelen belli çok özel şarkılardan biridir. Aslan nasıl miyavlar diye anneme çok sordum, hani fareler kedilerden korkardı? Kedi uçmuş anne duydun mu?

Bu şarkı hayal gücümü çok zorlamıştı, sonra sonra bu şarkıyı Salvador Dali şarkı sözü yazsa bunu yazardı diye düşünmüştüm. Tabi sürrealizmin ne olduğunu öğrendikten sonra oldu bu.
Ama en çok “Emrin Olur” şarkısı dokunurdu bana. Kayahan "Adını yazmışlar gökyüzüne " derken içim cız ederdi nedense. Beni anlamadın ya ben ona yanıyorum demişimdir birçok kez. Odalarda ışıksız kaldığım da oldu elbet, hatta ergenlikte çok söyledim Allahım neydi günahım? Günahım neydi Allahım? Anla Halimden Bizimkisi bir aşk hikayesi!
Ve benim için en özel olanı; 10 sene önce henüz 18 yaşındayken sevgilimin verdiği sözdü. "Söz Güzelim"i söyledi bana benim Büyük Aşkım... "Yaz bir yere güzelim yok olamaz, olamaz sensiz hayat meleğim var olamaz" dedi şimdi eşim, aşkım, dostum olan adam. Kayahan bize hediye etmişti bu şarkıyı resmen. Ne çok severdim Kayahan' ı ben.
Nurlar içinde uyu büyük insan. Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün bir yerde buluşuruz demişti. Güzel yürekli adam. Asla unutulmayacaksın, asla!


PAYLAŞ

Yazara Ait Diğer Makaleler


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?