ANA SAYFA > ÇEVRE > ...Ve tramvay seferleri başladı...

...Ve tramvay seferleri başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
...Ve tramvay seferleri başladı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Karşıyaka Tramvayı” ilk deneme seferini yarın (28 Aralık 2016) yapması gerekirken, sürpriz yaşandı ve tramvay hatta indi…

İzmir Büyükşehir Belediyesi Banliyö ve Raylı Sistem Yatırımları Daire Başkanlığı tarafından yürütülen yapım çalışmaları kapsamında, Karşıyaka tramvay hattında Mavişehir ile Bostanlı Köprüsü arasındaki deneme seferleri için kataner tellerine 750 Volt elektrik akımı verilmeye başlandı. Ve ilk test sürüşü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından kendi Twitter hesabından duyuruldu.
Test sürüşünden fotoğraflar paylaşan Başkan Kocaoğlu, "Karşıyaka tramvayında test sürüşlerine başladık. Ansızın çıkarsa karşınıza, sakın şaşırmayın” diye yazdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tolungüç'e veda yemeği...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi ''Hoşgeldin bebek'' ile ailelerin sevincini paylaşıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?