ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Sanat Atölyeleri’nde 3. dönem başlıyor

Sanat Atölyeleri’nde 3. dönem başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sanat Atölyeleri’nde 3. dönem başlıyor

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, sanata ve sanatçıya verdiği desteği bu yaz, aralarında Gencay Kasapçı ve Şükran Ulucan gibi usta isimlerin de bulunduğu; eserleri Dyo Resim Yarışması’nda ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan birçok sanatçı ile Altın Yunus Sanat Galerileri’nde sürdürüyor.

15 Haziran 2016’da başlayan ve 5 dönem sürecek olan atölye çalışmalarının 2.dönemi 1 Ağustos’ta sona erecek. 2.dönem atölye çalışmalarına sanatçılar; Mustafa Özbakır, Nedret Pekcan, Mehtap Saldıray ve Rugül Serbest katılıyor.

Usta sanatçı Gencay Kasapçı ve Şükran Ulucan’ın atölyeleri 15 Eylül’e kadar devam edecek. 5 dönem boyunca atölyelerde çalışmalarını sürdürecek olan sanatçılar, Altın Yunus Çeşme’de ağırlanacak. Sanat atölyeleri 15 Eylül 2016 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da futbol altyapı seçmeleri başlıyor
Sonraki Haber Karşıyaka filesinde unutulmaz kaptan yuvaya geri döndü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?