ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Kulakların pası silinecek

Kulakların pası silinecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kulakların pası silinecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ile Halk Müziğini icra eden solistler seçkin repertuarlarıyla bu hafta İzmirli sanatseverlerin karşısında olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yıl boyunca gerçekleştirdiği kültür sanat etkinliklerini Aralık ayında da hız kesmeden sürdürüyor. Kendine has dinleyici kitlesiyle yıllardır büyük beğeni toplayan Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği ile Türk Halk Müziği koroları, bu hafta peşpeşe sahne alacak. Sanat müziği ve halk müziğinin seçkin örneklerinin sunulacağı konserler halka açık ve ücretsiz olacak.

Şef Yavuz Karabulut yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 4 Aralık Salı günü Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde saat 20.00’de müzikseverlerin karşısına çıkacak. 6 Aralık Perşembe günü ise yine aynı mekanda, bu kez İzmir Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu sahne alacak. Şef Yolcu Bilginç yönetimindeki koro, saat 20.00’de sevenleriyle bir araya gelecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''İzmir'in yeni başkanı çok şanslı olacak''
Sonraki Haber Spor, insanlık ruhu…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?