ANA SAYFA > İZMİR > İzmir bugün yandı, yarın daha da yanacak

İzmir bugün yandı, yarın daha da yanacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir bugün yandı, yarın daha da yanacak

İzmir'de termometreler 41 dereceyi gösterdi, her gün dolup taşan meydanlar boşaldı.

İzmir'de termometreler 41 dereceyi gösterdi, her gün dolup taşan meydanlar boşaldı. Kentte sıcaktan bunalanlar süs havuzuna el ve ayaklarını sokarak serinlemeye çalıştı. Bazı vatandaşlar ise gölgelik alanlardaki banklarda uzandı.

İzmir'de hava sıcaklarının hızla artmasıyla her gün dolup taşan meydanlar yerini sakinliğe bıraktı. Termometreler İzmir'de 41 dereceyi bulurken, vatandaş da çareyi süs havuzlarında el ve ayaklarını sokarak serinlemekte buldu. Sıcaktan bunalan bazı çocuklar üzerlerindeki tişörtleri çıkarırken, bazı vatandaşlar da şemsiyelerle banklarda oturdu. Evlerinin çok sıcak olduğunu belirten kimi vatandaş da gölgelik alanlarda serinleme çalıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, İzmir'de hava sıcaklığı pazartesi 41, salı ve çarşamba 40, perşembe 41 ve cuma da 40 derece olacağı tahmin ediliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Live, 1. Sanat Gecesi'ni coşkuyla kutladı
Sonraki Haber Sındır: ''Vatana sahip çıkmak, şehitlerimize borcumuzdur''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?