ANA SAYFA > Yazarlar > > Kedidir o kedi...

Kedidir o kedi...

  • Yazar :
  • E-posta :
Sosyal Medya :
07 Ocak 2019, Pazartesi 17:53
3423 kez okundu

Salı günü neredeyse bütün ülke bir anda 100 yıl geriye gittik. ''Teknik arıza'' denilen bir elektrik kesintisi, bazı bölgelerde su kesintisi, yer yer telefonlarımızın kapsama alanı dışına çıkması, baz istasyonlarında problemler var falan derken kimimiz bu bir siber saldırı mı dedik, kimimiz seçim öncesi alıştırmadır, yani geçen seneki kedinin ta kendisidir yorumunu yaptık. Mizahımızdan da bir şey kaybetmedik yani. Geldi mi arka arkaya gelir ya, 31 Mart günü bir arkadaşımı İzmir Başkent Zübeyde Hanım Hastanesi Acil Servise götürdüm. Elektrik kesintisinden ötürü sistem çalışmıyordu, işte orada yıl 2015 değil demek bu ülkede diyerek başka bir özel hastaneye gittik. Orada yıl 2015 idi.

Velhasıl Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız;

''Operasyonel hata mı yoksa siber saldırı mı takipteyiz'' diye bir açıklama yaptı. Umarım bu yazı yayımlandığında her açıdan aydınlanmış oluruz.

Yoksa sosyal medya trafoya kaçan kediyi anmaya devam edecek.

 Tuğçe sus az

Duyduğuma göre Tuğçe Kazaz AKP'den milletvekili adayı olmak istemiş ve partinin kapısını çalmış ama evde yokuz cevabını almış. Eski bir manken nasıl milletvekili olur demiyorum asla. Milletin vekili olabilmek çok zor olmakla birlikte, bu ülkede pek zor değil. Ama konu Tuğçe Hanım olunca beni bir gülme tutuyor.

Demeçlerini dinliyorum, boşa koyuyorum dolmuyor, doluya koyuyorum almıyor. Sanki geçen sene hayatında ilk defa kitap okumuşta, biz hiç okumamışız oda bizi aydınlatmayı kendisine misyon edinmiş gibi. Ah be adaşım! Çok karışmış senin kafan, az dinlen, sonrada kademe kademe yap bu okuma, araştırma işini. Bak ben ilkokulda Aziz Nesin, Gülten Dayıoğlu, İpek Ongun, Muzaffer İzgü okudum. Yaşıma göre çok güzel eserlerdi, bugün olsun yine okurum aynı eserleri. Ama ilkokulda girmedim hiç baronlara, siyasete, ekonomiye. Her şeyin bir zamanı vardı. Kendisi sanki o dönemi hiç yaşamamış gibi. Bir anda fazla yükleme yapınca ortaya ciddi bir anlam karmaşası çıkmış. O yüzden kendisine bir süre bitki çayı içerek dinlenmesini öneririm. Mantıklı bir öneride bulunduğumdan dinleyeceğini zaten düşünmüyorum. 21 yaşından beri kendisini sorguluyormuş ve o zamandan beri bir arayış içindeymiş. Zaten CHP yüzünden Hıristiyan olmuş. Eski eşi Yorgo’nun yerinde olsam cidden gönül koyardım.

Kişilerin dini inancına, ya da dine inanmayışına, ya da ne kadar inanıp uyguladığına kimse karışamaz, yargılayamaz. Dolayısıyla ister üç kere ister on üç kere din değiştirsin beni zerre kadar bağlamaz, ancak siyasete atılmak ciddi bir olaydır, son derece ağır sorumlulukları vardır. Tutarlılık ister halk, kişisel kararlarınız bu tutarlılığa uymadığı sürece inandırıcılığınız olmaz. Başta da söylediğim gibi kendisinin manken olması değil, tutarsız bir geçmişi olması o hanımefendiyi ülkemde milletvekili olarak görmek istemememin sebebidir.

Sevgiler.


PAYLAŞ

Yazara Ait Diğer Makaleler


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?