ANA SAYFA > SPOR > TYF Kış Kupası’nda Karşıyaka yelkende 6 kupa aldı…

TYF Kış Kupası’nda Karşıyaka yelkende 6 kupa aldı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TYF Kış Kupası’nda Karşıyaka yelkende 6 kupa aldı…

Bodrum'da Turgutreis Yelken Kulübü ev sahipliğinde Bodrum Belediyesi desteğiyle düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Kış Kupası’nın ilk haftasında Optimist ve Laser sınıflarında kazananlar belli oldu.

Genel tasniften sonra kategori ve yaş gruplarına girenler açıklandı. Buna göre, Laser Standart Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Umut Efe Alpkoçak üçüncü, Laser Radial Genel ve Genç kategorilerinde Deniz Altay ikinci, Laser Radial Kadınlar kategorisinde Zeynep Tuncalı ikinci oldu.
Laser 4.7 Genel kategorisinde Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Derin Baytur üçüncü oldu. Laser 4.7 Gençlerde Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Derin Baytur ikincilik kupasını aldı.
Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak yapmış oldukları ulusal yarışların, seviyelerini yükseğe çıkarmak için hangi ölçeğe geldiğinin sınama yeri olduğunu belirtirken yarışların aynı zamanda özlem giderme, tanışma, değerleri hatırlama ve buluşma platformu olduğunu söyledi.
Başkan Akdurak “Bundan sonra bütün ulusal yarışlarımızda gerek komitelerimizi gerekse de sizlerin yardımıyla beraber oyunlar oynayacağız. Hem öğrenme süreçleri gerçekleştirecek hem de elbirliğiyle yarışlarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.
Akdurak sözlerine şöyle devam etti. “Yarışları renklendiren ve değer katan birtakım faaliyetler yaptık. Bunların başında Muğla Çevre Vakfı ile beraber hepimizin çevre farkındalığını artırmak, bizlerin çevreci sporun yarış platformu olan denizlerimizi korumak için sıfır atık çalışması gerçekleştirdik. Bu projeye öncü olan Muğla İl Temsilcimiz Osman Gökmen’e ve ailesinden milli yelkenciler çıkarmış olan Mandalinci ailesine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum”
Başkan Özlem Akdurak, TYF Kış Kupası’nın gerçekleşmesinde emeklerinden dolayı Turgutreis Yelken Kulübü, Bodrum Belediyesi ve sponsorlarına teşekkür ederken “Hakemlerimize, antrenörlerimize, çalışma arkadaşlarıma ve bu sporu yaptığınız için el ele tertemiz gelecek için bize güven verdiğiniz için tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Laser Standard Genel kategorisinde İstanbul Yelken Kulübü’nden Saffet Onur Bilgen birinci oldu. Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Mehmet Duran Dinç ikinci ve Fenerbahçe Doğuş Yelken’den Berkay Abay üçüncü sırada yer aldı.
Laser Standard Genç kategorisinde İstanbul Yelken Kulübü’nden Alp Baltalı birinciliği elde ederken Fenerbahçe Doğuş Yelken’den Alp Helvacı ikinci ve Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Umut Efe Alpkoçak üçüncü oldu.
Laser Radial Genel ve Genç kategorilerinde Fenerbahçe Doğuş Yelken’den Yiğit Yalçın Çitak birinci, Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Deniz Altay ikinci ve Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nden Doruk Demircan üçüncülüğü elde etti. Laser Radial Kadınlar kategorisinde ise Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Ece Asya İkizler birinci sırayı alırken Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Zeynep Tuncalı ikinci ve Fenerbahçe Doğuş Yelken’den Deniz Dönertaş üçüncü oldu.
Laser 4.7 Genel kategorisinde İstanbul Yelken Kulübü’nden Cem Boren Kocer birinci, A.R.M. Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nden Mithat Metehan Mete ikinci ve Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Derin Baytur üçüncü oldu. Laser 4.7 Kızlar kategorisinde Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü’nden Zülal Alev Erkan birinciliği elde ederken İstanbul Yelken Kulübü’nden Beste Yabanoğlu ikinci ve Deniz Yücel üçüncü sıranın sahibi oldu. Laser 4.7 Gençler kategorisinde ise A.R.M. Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nden Mithat Metehan Mete ilk sırada yer aldı. Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Derin Baytur ikinci ve Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nden Yaman Aktolun üçüncü oldu.
Optimist Genel kategorisinde Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Can Ertürk birinci sırayı alırken A.R.M. Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nden Alp Namdar ikinci ve Mustafa Öztuncel üçüncü oldu. Optimist Kızlar kategorisinde ise A.R.M. Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nden Okyanus Arıkan birinciliği elde ederken Turgutreis Yelken Kulübü’nden Bilge Nur Yazıcı ikinci ve İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü’nden Firdevs Yeğin üçüncü sırada yer aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yelkende ilk hafta en başarılı Karşıyakalı Deniz Altay oldu
Sonraki Haber Bostanlıspor'da kadınlar zumbayı çok sevdi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?