ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyespor Basketbol Takımı kapanıyor...

Karşıyaka Belediyespor Basketbol Takımı kapanıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyespor Basketbol Takımı kapanıyor...

Karşıyaka Belediyespor Türkiye Basketbol 2. Liginde yer alan basketbol takımını kapatma kararı aldı.

Bunu Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, sosyal medyadaki bir paylaşımında açıkladı. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın açıklaması şöyle:
"Kapatma kararı doğrudur. Karşıyaka Belediyespor basket takımını kapatıyoruz. Kızgınlıkla verilmiş bir karar değil. Belediyespor hiç bir profesyonel spor faaliyetinin içinde olmayacak. Bu benim sözümdü. Geçen yıl bu açıdan pek çok kez eleştirildik. Yapmaya çalıştığımız iş bilerek çarpıtıldı ve eleştiri konusu edildi. Bu da önümüzdeki dönem için bu kararı almamıza neden oldu. Bundan sonra Karşıyakalı çocukların, gençlerin amatör branşlarda yetişmesi için çalışacağız. Onların sportif başarısına katkıda bulunabilirsek ne mutlu bize."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter!
Sonraki Haber Mehmet Sepil: Karşıyaka çıkamadı, üzüldüm...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?