ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor U14'te lig hazırlığı...

Bostanlıspor U14'te lig hazırlığı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor U14'te lig hazırlığı...

Bostanlıspor'un lig maçlarına hazırlanan U 14 Futbol Takımı çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor.

Bostanlı Gode Cengiz Suni Çim ve Hasan Türker Futbol Sahasında haftanın belirli günlerinde antrenman yapan Bostanlısporlu futbolcuların lige sadece tecrübe kazanmak amacıyla katılacağını ifade eden Bostanlıspor futbol şube sorumlusu Taner Çınar, "Tamamen alt yapımızdan yetişen, kendi oyuncularımız olan bu ekipteki oyunculardan gelecek için ümitliyiz. Yetenekli futbolcu kardeşlerimiz lig hazırlığı için fedakarlık yapıyor ve gece antrenmanlara da katılıyor. Gode Cengiz ve Hasan Türker'deki çalışmalarımızı baş antrenörümüz Mustafa Oral yönetiyor.  Yardımcı antrenörümüz Tolga Aktan ve kaleci antrenörümüz Emirhan Kurtboğan'ın da katkıları oldukça fazla" dedi.

Çınar, Bostanlıspor başkanı Avni Erboy'un en büyük destekçi ve güçleri olduğunu da sözlerine ekleyip, "Başkanımız da  her an bizlerin yanında bu yıl U 14 takımımız lige katılıyor. Gelecek yıl U 10, U 12 futbol takımlarımız da hazır hale gelecek. Bu arada U 19 için de çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da Volkan Berber’den Askıda Tıraş Uygulaması
Sonraki Haber Bostanlı'da su kesintisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?