ANA SAYFA > İZMİR > FOÇA’DA GİTAR AKŞAMI

FOÇA’DA GİTAR AKŞAMI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
FOÇA’DA GİTAR AKŞAMI

Foça’nın amatör minikleri, profesyonel eserler sundu.

Foça Belediyesi Gitar Kursu Öğrencileri’nin hazırladığı; ‘Yılsonu Gitar Konseri’ 11 Haziran 2014 Çarşamba günü, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Konserin başlamasından önce konuşma yapan Gitar Eğitmeni Oğuzhan Çakırefe, 5 yıldır çalışmalarına devam eden Foça Belediyesi Gitar Kursu’ndaki amaçlarının, sadece gitar eğitimi vermek olmadığını, temel müzik eğitimini vermeyi ve temel müzik kültürünü hissettirip algılatmayı da amaçladıklarını ifade etti.

Oğuzhan Çakırefe, ‘‘Bu akşam, profesyonel kaygıların gözetildiği ancak tamamen amatör bir ruhla yapılmış bir çalışmayı izleyeceksiniz. Amacımız yalnızca gitar çalmak, bir enstrüman çalmak değil. O işin bize ait olmasını sağlamak. Bu akşamki konserimiz için, 10 günlük yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Fedakarca çalışan genç kursiyerlerimize ve bizlere güvenip çocuklarını kursumuza gönderen siz değerli velilerimize ve Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ’a vermiş olduğu desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Foça Belediyesi Gitar Kursu Öğrencileri, iki bölümden oluşan konser repertuarlarının ilk bölümünde, klasik gitarla çalınan enstrümental eserleri seslendirdi. İkinci bölümde ise, güncel pop müzik şarkıları ve yabancı sözlü eserler, beraber ve solo olarak seslendirildi. Gitar Eğitmeni Oğuzhan Çakırefe, bazı şarkılarda ‘ney’ ile öğrencilerine eşlik etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber YAZ SICAĞINDA KIŞ ESİNTİSİ
Sonraki Haber ECE ERKEN TATİL SEZONUNU ÇEŞME'DE AÇTI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?