ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > Okuyucu mektubu

Okuyucu mektubu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okuyucu mektubu

Sitemize gelen okuyucu mektubu şöyle:

"Merhaba, burası Alaybey Karşıyaka Volkan Vedat Akay parkı basketbol sahası. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile köpek parklarına gidemeyip evimiz önü olan bu parkta köpeklerimizin ihtiyacını giderip biraz olsun enerjilerini atmaları için serbest bırakıp kontrollü olarak 10/15 dk kadar oynatıyoruz daha doğrusu oynatıyorduk. 
Yaklaşık 10 gündür kimliği belirsiz bir kişi tarafından bu şekilde kilitlenmiş halde. Yapan kişi inatçı olacak ki bizimle aynı sebepten ötürü zinciri açıp giren kişilerin ardından bir arkaya bir öne olmak üzere kilitleri çiftlemiş.
Herzeydin önce bu park İzmir Büyükşehir Belediyesine ait olup kamu malıdır. Yapan kişi başta kamu malına zarar verdiğinin farkında değil. Denk gelsek polise şikâyet edeceğiz, gelemiyoruz. 
Karşıyaka Belediyesine şikâyette bulunduk Büyükşehir’e aktardılar. 10 gün oldu hala kapı duvar. Çocuklar telleri yırtıp girip çıkıyor düşüp yaralanmaları an meselesi. 
Sebebi belirsiz bir şekilde bir kişi tarafından kilitleniyor parkta güvenlik kamerası yok, nitekim bir başka sorunumuz olan parkta çocuklara karşı alkol alan amcalarda bundan güç alıyor herhalde. 
Ne yapacağımızı şaşırdık destek rica ediyoruz nasıl bir yol izlemeliyiz."
Aylin E.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karace: Kongreyi erteleme Karşıyaka'ya büyük zarar verip zaman kaybettirir
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka yarı final için Başkent'te

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?