ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı Yasemin, Milli formayla yıldız gibi parlıyor

Karşıyakalı Yasemin, Milli formayla yıldız gibi parlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Yasemin, Milli formayla yıldız gibi parlıyor

Karşıyaka'nın voleyboldaki Milli gururu Yasemin Özel, A Milli Takım formasıyla çıktığı ilk maçta göz doldurdu.

Karşıyaka Voleybol altyapısından yetişen ve 2 sezondur A Takım formasını giyen Yasemin Özel, Avrupa Şampiyonası'nda 3. olma başarısını gösteren Genç Milli Takım'daki performansının ardından A Milli Takım'ın Rusya'nın Ekaterinburg şehrinde düzenlenen "Boris Yeltsin Turnuvası"nda oynayacağı maçlar için kadroya davet edilmişti.

Dün ilk kez A Milli forma ile boy gösteren Yasemin, Millilerin 25-17, 25-17 ve 25-16'lık setlerle 3-0 kaybettiği karşılaşmada yıldız gibi parladı. İlk iki sette kenardan geldiği, üçüncü sete ise ilk altıda başladığı karşılaşmada 7 serviste hiç servis hatası yapmadan 2 ace ve %63'lük müthiş bir hücum yüzdesiyle oynayan Yasemin, 8 hücum girişiminde hiç bloğa yakalanmadan ve hücum hatası yapmadan 5 sayı ve 1 blok ile toplam 8 sayılık katkı verdi. Maçı +8'lik bir performans ile tamamlamayı başaran Yasemin, böylece ilk A Milli maçında Milli Takım'ın ikinci skoreri olmayı başardı. Yasemin skor katkısının yanı sıra en etkili oyuncu olmayı başarırken, en iyi servis atan oyuncu olmayı da başardı ve blokta da katkı vererek hücuma dönük tüm istatistiklerde katkı verdi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir vali yardımcısı gözaltına alındı
Sonraki Haber Kaf Kaf puan silme cezasından kurtuldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?