ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka 420'de 2 İkincilik aldı...

Karşıyaka 420'de 2 İkincilik aldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 420'de 2 İkincilik aldı...

Türkiye Yelken Federasyonu ve Bodrum Belediyesi iş birliği ile Yalıkavak Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Atatürk Kupası ikinci haftada gerçekleştirilen 420-470 ve Rüzgar Sörfü sınıfları yarışlarıyla tamamlandı. Karşıyaka 2 ikincilik elde etti.

420 sınıfında 22 ekip ve 470 sınıfında 8 ekipten oluşan 60 sporcu ile Techno 293 sınıfında 98, RS:One sınıfında 12 ve RS:X Rüzgar Sörfü sınıfında 21 olmak üzere toplam 191 sporcu birbirinden heyecanlı yarışlar çıkarırken kazananlar Yalıkavak Marina’da düzenlenen ödül töreniyle kupalarını aldılar.
Ödül töreninde konuşan Türkiye Yelken Federasyonu Başkan Vekili Ceyhun Üstüner, iki hafta boyunca 700’den fazla sporcunun mücadele ettiğini belirtirken “Sporcularımız yarışlarda çok büyük gayret sarfettiler. Yalıkavak birbirinden heyecanlı yarışlara sahne oldu. TYF Atatürk Kupası’na katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi, kulüplerimizi ve emek veren ailelerimizi tebrik ediyorum. Yarışların güzel ve adil bir ortamda gerçekleşmesini sağlayan hakemlerimizi kutluyorum” dedi. Üstüner, “Bu yarışta bizlere destek olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon nezdinde Bodrum Belediyesi’ne, Yalıkavak Yelken Kulübü’ne, Yalıkavak Marina’ya ve federasyonumuzun sponsorlarına verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.
Karşıyakalı sporcuların dereceye girdiği sınıfta ilk üç şöyle:
420 Kız:
1. Doğa Demirel-Duru Bayramoğlu (Fenerbahçe Doğuş Yelken)
2. Lara Cindaroğlu-Deniz Pala (Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi)
3. Selin Yılmaz-Ece Emine Şener (İstanbul Yelken Kulübü)

420 U17 Kız
1. Doğa Demirel-Duru Bayramoğlu (Fenerbahçe Doğuş Yelken)
2. Lara Cindaroğlu-Deniz Pala (Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi)
3. Selin Yılmaz-Ece Emine Şener (İstanbul Yelken Kulübü)




 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Domuz Ahırı yeniden sahnede
Sonraki Haber Bostanlı'da bayanlara Zumba ve Pilates...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?