ANA SAYFA > GÜNDEM > Özen: Karşıyaka’da kayıp sekiz kilisesinin izini süreceğiz

Özen: Karşıyaka’da kayıp sekiz kilisesinin izini süreceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özen: Karşıyaka’da kayıp sekiz kilisesinin izini süreceğiz

Karşıyaka Dostluk Grubu Başkanı Ahmet Eren Özen ve beraberindeki heyet İsa’nın Doğuş Bayramı nedeniyle Karşıyaka Protestan Kilise Derneği’ni ziyaret etti.

Hristiyanlarca kutsal sayılan iki bayramdan biri olan Noel (Doğuş) bayramı kutlamaları başladı. İsa’nın doğumunun 2019. yılı nedeniyle Karşıyaka Protestan Kilisesi Derneği’nde düzenlenen kutlamaya Protestan cemaati üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Pastör Hakan Cengiz’i ziyaret ederek; bayramlarını kutlayan İYİ Parti Karşıyaka İlçe Kurucu Üyesi Ahmet Eren Özen ve Karşıyaka Dostluk Grubu üyeleri; çocuk korosundan ilahiler dinledi, İsa’nın doğuşunu temsil eden gösteriyi izledi. “Millet İttifakı’nın ortak adayı olmak istiyorum” diyen Özen her yıl grup olarak bu ziyaretleri yaptıklarını belirterek bir teşekkür konuşması yaptı. Özen; “Birarada yaşama kültürümüzün önemli bir göstergesi dini bayramlara karşılıklı olarak saygılı davranılması ve sevgi bağının koparılmamasıdır. Doğumuyla dünya tarihine milat olan Nasıralı İsa’nın kısa süren hayatından alınacak önemli dersler var. O sadece bir müjdeci değildi; aynı zamanda zulme karşı başkaldıran ve haksızlıklara isyan eden bir insanoğluydu. Millet İttifakı olarak yerel seçimlerde başarı sağlamamız durumunda Karşıyaka’da kayıp sekiz kilisesinin izini süreceğiz; kalıntılarını günyüzüne çıkararak ilçemiz tarihiyle kültür turizmine de önemli bir hizmette bulunmayı hedefliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Sanat Derneği yılın son konserinde TSM ziyafeti çekti...
Sonraki Haber Bostanlıspor masa tenisinde 3 kupa ile taçlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?