ANA SAYFA > GÜNDEM > Nihat Zeybekci, Zübeyde Hanım'ın anıt mezarını ziyaret etti

Nihat Zeybekci, Zübeyde Hanım'ın anıt mezarını ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nihat Zeybekci, Zübeyde Hanım'ın anıt mezarını ziyaret etti

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’daki anıt mezarını ziyaret etti. Zeybekci, Zübeyde Ana’nın 96. Ölüm yıldönümü nedeniyle anıta çelenk koydu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü yetiştiren Zübeyde Hanım’a minnet borçlu olduklarını belirten Zeybekci, “Zübeyde Hanım, muhteşem bir lider yetiştirmiş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün eğitimi ile ilgili çok büyük fedakarlıklarda bulunmuştur. Bizim vatanımızın tüm anneleri böyledir. Çocuklarının eğitimi ve onların başarıları için mücadele eden anneler, arka planda da onları seyrederek gurur duymaktadırlar. Merhume de eminim Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başarıları ile, Türkiye Cumhuriyetinin o muasır medeniyet yolculuğundaki performansıyla da gurur duymuştur. Vefat yıldönümünde kendisini rahmetle anıyoruz. Mekanı Cennet olsun. Rabbim evlatları ile cennetinde kavuştursun.” diye konuştu.
Karşıyakalı kadınların da eşlik ettiği ziyarette Zeybekci, Zübeyde Hanım’ın mezarı başında dua da etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, anıt mezar ziyareti öncesinde Zübeyde Hanım’ın eğitim mirasına sahip çıkan Karşıyakalı kadınlarla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da Türk Kızılayı ve Spor…
Sonraki Haber Başkan Kocaoğlu'ndan teşekkür

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?