ANA SAYFA > EĞİTİM > Kanatsız Meleklere bir destek de Yılmaz Yiğit İnşaat’tan…

Kanatsız Meleklere bir destek de Yılmaz Yiğit İnşaat’tan…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kanatsız Meleklere bir destek de Yılmaz Yiğit İnşaat’tan…

Sosyal sorumluluk projeleriyle başarılılı çalışmalara imza atan ve haklı olarak başta Karşıyaka başta olmak üzere İzmir ve ülke genelinde takdir gören Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yeni bir proje daha başlattı.

Bu konuda kendi imkanlarının yanı sıra sponsor bulma çalışmalarında da başarılı olan Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü, Bursa’nın yanı sıra İzmir’de de çeşitli projelere imza atan, bunun yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de ön plana çıkan Bursa merkezli ünlü inşaat firması Yılmaz-Yiğit İnşaat’la 23 Yaş ve Üstü Engelli Merkezimizde bulunan öğrencilerimize destek olmak için bir proje başlattı.
Yılmaz-Yiğit İnşaat Yetkilileri aldıkları kararla bundan böyle her ürün ve proje satışında, bu satışlardan elde edilen gelirden 23 Yaş ve Üstü Engelli Merkezi’nde bulunan öğrenciler için de pay ayıracaklarını duyurdu.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz, Yılmaz-Yiğit İnşaat Yetkililerine aldıkları bu karardan dolayı çok teşekkür ettiğini söyleyerek, “23 Yaş ve Üstü Engelli Merkezimiz ve burada bulunan öğrencilerimiz devletimizin sağladığı büyük olanaklarla tüm Türkiye’de örnek gösterilebilecek bir yapıya sahip. Burada bulunan öğrencilerimiz tabii ki dezavantajı bireylerden oluşan kişiler. Bu açıdan tüm toplumun pozitif ayrım göstermesi gereken de bireyler. Yılmaz-Yiğit İnşaat Yetkilileri İzmir’de gerçekleştirdikleri proje vesilesiyle bu öğrencilerimizle tanışma fırsatı yakaladı ve örnek bir duyarlılıkla burada bulunan öğrencilerimize destek olmak için bir karara imza attı. Kendilerine çok teşekkür ediyor, yaptıkları tüm işlerde başarılı olmalarını diliyoruz. Ve tüm iş insanlarını duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

www.karsiyakahaber.com
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 2. Amatörde bol gollü gün...
Sonraki Haber Ergüven: Hedefimizin bir basamak altında kaldık...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?