Ustaoğlu: Sahada başaramadıklarını masada alma derdindeler

Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Sorumlusu Tamer Ustaoğlu, final serisinde oynadıkları 3'üncü maçın sonucuna itiraz eden Anadolu Efes'e tepki gösterdi.

Karşıyaka Haber

Rakibin, planlanmış masa başı oyunlarla yenik durumda olduğu seriyi lehine çevirmeye çalıştığını belirten Tamer Ustaoğlu, "Anadolu Efes gibi basketbola büyük yatırım yapan, köklü bir camianın finalde potaları ölçmekte medet aramasına, merdiven boşluklarını bahane etmesine, maç içinde itiraz mektubu yazmasına anlam veremiyorum. Sahada başaramadıklarını masada alma derdindeler" dedi.

Tamer Ustaoğlu, şöyle devam etti: "Bizden 10 kat fazla bütçeli rakip karşısında mücadelemizle, ruhumuzla bir basket takımının nasıl olması gerektiğini gösteriyoruz. Şampiyon olsak da olamasak da kamuoyu gözünde şampiyonuz. Efes sahada değil masa başı oyunlarıyla kupayı almak istiyorsa buyursun alsın. Hakemler konusunda, biz serideki ilk maçı bariz hakem hatalarıyla kaybedince konuşmadılar. Heurtel'in ceza almasına tepkililer. Biz onları tam kadroyken de yendik, karşımıza yine tam kadro çıkmalarını isteriz."