TMOK FAIR-PLAY Üniversiteliler Kervanı, Ege Üniversitesi'nde

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından Üniversitelerde fair-play felsefesinin yayılmasına yönelik olarak düzenlenen “Üniversite Fair-Play Kervanı” Ege Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşacak.

Karşıyaka Haber

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair- Play Üniversiteler Kervanı, 2016 yılı kış dönemini Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştireceği panelle sürdürecek.

8 Aralık 2016 Perşembe günü yapılacak Fair-Play organizasyonunda Fair-Play, değişik sunumlar eşliğinde tüm yönleriyle ve örnekleriyle tanıtılacak.

Ziyaret sırasında, Dünya Fair Play Karikatür Sergisi açılacak. Burada Fair Play Kervanının Sponsorları; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kiğılı Giyim ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi stantları da yer alacak. Ayrıca Fair-Play’i anlatan kitap, rozet ve broşür gibi materyaller öğrencilere dağıtılacak.

KERVANIN PROGRAMI

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Üniversiteler Fair-Play Kervanı 7 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 15.30’da İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret edip, şilt ve madalyasını takdim edecek.

Fair-Play Kervan heyeti aynı gün saat 16.30’da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret edip, Fair-Play hizmet madalyası ve şiltini sunacak.Heyet saat 18.00’da ise Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla’ya bir ziyaret gerçekleştirecek. 

8 Aralık Perşembe günü  Saat 11.30 Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M.Cüneyt Hoşcoşkun’a ziyaret Saat 13.00 Dünya Fair-Play Karikatür Sergisi açılışı ve saat 13.30  Fair-Play Paneli.