Spirou Belgacom'u yenen Pınar Karşıyaka 2.oldu

Pınar Karşıyaka, ev sahibi olduğu 3. Pınar Cup'taki son sınavında Belçika ekibi Spirou Belgacom'u 69-65 yenerek ikinci oldu.

Karşıyaka Haber

Kaf-Kaf maça Palacios'un 6, İnanç'ın 3 sayısıyla 9-0'lık bir seriyle başladı. Diebler'ın skorer oyunuyla üstünlüğünü koruyan yeşil-kırmızılı ekip ilk periyodu 18-7, devreyi 36-30 önde kapadı. Üçüncü periyotta Karşıyaka'nın üst üste hücumlardan boş dönmesinden yararlanan Belçika temsilcisi 49-47'yle farkı 2 sayıya indirdi.

Son 10 dakikaya Pınar Karşıyaka'nın top kayıplarından bulduğu sayılarla başlayan Belgacom, öne geçerek 51-57'yle farkı 6 sayıya kadar çıkardı. Bu dakikada yeniden sahneye çıkan Diebler, takımını maça yeniden ortak etti. Diebler ve Gabriel'in sayılarıyla skoru 62-59'a getiren Karşıyaka üstünlüğünü son saniyeye kadar koruyup maçı kazandı. Kaf-Kaf'ta Dibler 25, Palacios 17 sayıyla galibiyete katkıda bulundu. Günün ilk maçında ise Trabzonspor Medical Park, Buducnost Voli'ye 86-81 mağlup oldu. Bu mağlubiyete rağmen bordo mavililer turnuvanın birincisi oldu.