Saadet Partisi Çeşme'de kampa girdi

1 Kasım seçim çalışmalarını gözden geçirmek için Çeşme’de bir araya gelen Saadet Partisi, üç günlük eğitim seminerinin ardından saha çalışmalarına hız verdi.

Karşıyaka Haber

1 Kasım’da yapılacak milletvekili seçimlerine hazırlanan Saadet Partisi teşkilat mensuplarını Çeşme de eğitim kampına aldı. Seçimlere daha güçlü bir şekilde hazırlanmak için moral ve motivasyonu da önceleyen eğitim toplantısında seçimlere hazırlık çalışmaları gözden geçirildi.

Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından organize edilen eğitim programı Çeşme Clup Familia Otel de gerçekleştirildi.3 gün süren eğitim seminerinde milletvekili adayları, kadın kolları, gençlik kolları ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Eğitim kampına eski çevre bakanı İzmir milletvekili adayı M. Ziyattin Tokar, GİK üyesi eski il başkanı milletvekili adayı Bayram Sakartepe, İl Başkanı Cenk Kılıç, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarının yönetimleri ile teşkilat üyelerinden oluşan 500’ü aşkın kişi katıldı.

Eğitim seminerinde Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve eski İçişleri Bakanı Oğuzhan Asiltürk, Milli Görüşün ne demek olduğunu anlattı.  1 Kasım seçimlerinde yapılan çalışmalar gözden geçirildi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu ise, 26. Dönem milletvekili seçimlerine hazırlık, siyasetin temel ilkeleri konusunda bilgiler verirken, seçimlerde teşkilat mensuplarının insanlarla daha sağlıklı iletişim kurmasının yollarını anlattı.