Pınar Karşıyaka'nın olası rakipleri...

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki son maçta Stal Ostrow'u deplasmanda yenerek Avrupa'da yoluna devam eden Pınar Karşıyaka'nın Play-In etabını geçerse son 16'da karşılaşacağı rakipler de netleşti.

Karşıyaka Haber

Play-In'de kiminle karşılaşacağı grupta 28 Aralık'ta Baxi Manresa ile Hapoel Jerusalem'in oynayacağı erteleme maçının sonucuna göre belli olacak Kaf-Kaf, şimdiye kadar 5'te 5 yapan lider Manresa evinde kazanırsa Hapoel'in önünde ikinci sırayı elde edip A Grubu üçüncüsü Ukrayna ekibi Prometey'le rakip olacak.

Prometey'le eşleşirse 2 galibiyete ulaşan tarafın tur atlayacağı seride ev sahibi avantajını eline geçirecek Karşıyaka, son maçta Hapoel kazanıp üçüncü sıraya gerilerse ise A Grubu ikincisi İspanyol ekibi Lenovo Tenerife'yle saha avantajı olmadan karşılaşacak. Karşıyaka, Play-In'de Promotey'le rakip olup elerse son 16'da K Grubu'nda yer alıp Unicaja ve Cluj Napoca'nın yanı sıra elemelerden gelecek Igokea, Paok, Oostende üçlüsünden biriyle grupta ilk iki sırayı elde edip çeyrek finale kalmak için eşleşecek. Kaf-Kaf, Tenerife'yle rakip olup elerse ise L Grubu'nda Falco Szombathely ve Rytas'ın yanı sıra Strasbourg, Paok veya Igokea üçlüsünden biriyle oynayacak.