Pınar Karşıyaka Gelişim son çeyrekte dağıldı

Türkiye Basketbol 2. Ligi 19. haftasında T.E.D'yi ağırlayan Pınar Karşıyaka Gelişim, üç çeyreğini rahat bir şekilde önde götürdüğü karşılaşmanın son çeyreğinde skor üretemeyince rakibine 75-66'lık skorla mağlup oldu.

Karşıyaka Haber

Dengeli bir şekilde başlayan karşılaşmanın ilk çeyreği, ev sahibi Pınar Karşıyaka Gelişim'in 21-14'lük üstünlüğüyle sona erdi. İkinci çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren yeşil kırmızılılar soyunma odasına 41-30 önde gitti. Üçüncü çeyrekte de üstünlüğü bir an olsun rakibine bırakmayan ev sahibi ekip son çeyreğe 59-49'luk skor avantajıyla başladı. Son çeyrekte çok etkili bir performans sergileyen ve Pınar Karşıyaka Gelişim'e yalnızca 7 sayı atma şansı tanıyan T.E.D, karşılaşmadan 75-66'lık skorla galip ayrıldı.

Dengeli bir şekilde başlayan karşılaşmanın ilk çeyreği, ev sahibi Pınar Karşıyaka Gelişim'in 21-14'lük üstünlüğüyle sona erdi. İkinci çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren yeşil kırmızılılar soyunma odasına 41-30 önde gitti. Üçüncü çeyrekte de üstünlüğü bir an olsun rakibine bırakmayan ev sahibi ekip son çeyreğe 59-49'luk skor avantajıyla başladı. Son çeyrekte çok etkili bir performans sergileyen ve Pınar Karşıyaka Gelişim'e yalnızca 7 sayı atma şansı tanıyan T.E.D, karşılaşmadan 75-66'lık skorla galip ayrıldı. - See more at: http://basketbolig.com/haber/ted-pinar-karsiyaka-gelisimi-son-ceyrekte-devirdi/10897/#sthash.DBjHaUfR.dpuf