Pınar Karşıyaka, Euroleague'e galibiyetle veda etti

THY Euroleague normal sezon son haftasında temsilcimiz Pınar Karşıyaka Polonya deplasmanında Stelmet Zielona Gora'yı 83-81 mağlup etti.

Karşıyaka Haber

Karşılaşmaya etkili başlayan Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 24-20 önde geçerken soyunma odasına ise 13 sayı farkla 49-36 üstün girdi. Üçüncü çeyrekte ev sahibi isabetli dış şutlarla farkı eritti ve son bölüme 63-61'lik skorla girildi. 

Son çeyreğe 7-0'lık seriyle başlayan Kaf Kaf farkı 9 sayıya yükseltirken (70-61) Polonya temsilcisi 8-0'lık seriyle maça yeniden ortak oldu: 70-69. Can Altıntığ ve Justin Carter'ın 3 sayılık basketleriyle nefes alan Pınar Karşıyaka sahadan 83-81'lik skorla galip ayrıldı.

 

Pınar Karşıyaka'da Justin Carter 27 sayı ile maçın en skorer ismi olurken; Juan Palacıos 13 sayı-9 ribaunt, Josh Carter 10 sayı ile galibiyetin kilidini açtılar.

 

Bu sonuçla Pınar Karşıyaka Euroleague'de C Grubu'nu 5.sırada tamamladı ve Eurocup'ta K Grubu'nda İtalyan ekipler Dolomiti Energia Trento, Grissin Bon Reggio Emilia ve temsilcilerimizden Trabzonspor Medical Park ile eşleşti.