Okyay, Yenice’yi sandığa davet etti

Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası’nın üçüncü kuşak temsilcisi, İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkan Adayı Alpay Okyay, 12 Şubat tarihinde olağanüstü genel kurul kararı alan mevcut başkan Aykut Yenice’yi bu…

Karşıyaka Haber

İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Aykut Yenice’nin İzmir’deki meslektaşlarına bugüne kadar yapmadığı hizmetleri sunmak için bayrağı teslim almaya hazır olduklarını söyledi. Okyay, Aykut Yenice’nin olağanüstü kongre yapmak için yönetim kurulu kararı aldığını ifade ederek, artık sektöre ve üyelere hizmet etmeyen kendisini sandığa davet etti.

“Hodri meydan”

Seçim kararı alıp uygulamamanın odayla ve üyelerle dalga geçmek anlamına geldiğine işaret eden Okyay, “prosedürü uygula, seçim tarihini açıkla. Ben seni bekliyorum. Senin aldığın olağanüstü kongre kararı doğrultusunda seni sandığa çağırıyorum. Hodri meydan diyorum. 15 yıldır ortaya koyduğun olumsuzluklar, yapmadığın hizmetlerin üstüne bu yaşanan olay tüm üyelerimize ve camiamıza zarar veriyor” dedi.

Aykut Yenice’nin amacı, niyeti ve hedefi ne olursa olsun, yönetim olarak odayı yönetmeye hazır olduklarını dile getiren Okyay, “Meslektaşlarımızın dertlerine çare, sıkıntılarına çözüm bulmaya geliyoruz. Aykut Yenice’nin yapamadıklarını yapmaya geliyoruz. Çünkü biliyoruz. Biz bu işi daha iyi yaparız” diye konuştu.