Kaymakam, Karşıyakalı eğitim sendikası yöneticileriyle biraraya geldi

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu Karşıyaka’da bulunan eğitim işkolundaki sendika temsilcileri ile biraraya geldi.

Karşıyaka Haber

Karşıyaka’daki eğitim sorunlarının tartışıldığı, çözüm önerilerinin sunulduğu toplantının daha geniş katılımla tekrarlanacağı belirtildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Protokol Salonu’nda düzenlenen toplantıya Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, şube müdürleri Bahattin Gengörü, İlhami Dağlargüler, Mehtap Gemici, Hüseyin Furtana, Eğitim İş 3 nolu Şube’den Başkan Hüseyin Çalışkan, Nihat Asilsoy, Ali Abbas Erkmen, Türk Egitim Senden 2 nolu Şube’den başkan İrfan Toksoy, Kemal Bakır, Eğitim Birsen 2 nolu Şubeden başkan yardımcısı Celal Demirkol katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Yücel, ”Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi yetişmelerinin sorumluluğunu taşıyoruz, görevimizi iyi yaparak, ülkemizi ne kadar sevdiğimizi göstermiş olacağız” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, bundan sonra bu tür toplantıların geniş katılımlar ile tekrarlanacağını belirterek, sendikaların görüş ve düşüncelerinin yararına değindi.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ