Karşıyaka'nın kızları Bursaspor'u ezdi geçti...

Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda kendi altyapısından yetişen oyuncularla mücadele eden Karşıyaka, şampiyon adayı Bursaspor'a 3-0 yenerek taraftarını sevindirdi.

Karşıyaka Haber

İlk teknik molaya 8-3 geride giren Karşıyaka, müthiş bir geri dönüşe imza atarak ikinci teknik molaya 16-9 önde girmeyi başardı ve seti 25-23 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette teknik molaları 8-5 ve 16-9 önde geçtikleri seti 25-15 kazandı ve durumu 2- 0 yaptı. Son sette Yasemin'in müthiş oyununa Ezgi Akyaldız ve diğer oyuncular da eşlik etti ve Karşıyaka seti 25-16 maçı da 3-0 kazanarak 5'te 5 yaptı. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda 3 bine yakın Karşıyakalı taraftar takımlarına müthiş destek verdi. İkinci sette Bursaspor teknik heyeti ile prokotol tribünündeki yöneticiler arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Ancak olay büyümeden önlendi.

Fotoğraf: Vehbi MOĞOL

Maç sonrası taraftarlar maçı kazanan takımlarına sevgi gösterisinde bulundu. Karşıyaka'nın orta oyuncusu Begüm Hepkaptan ilk sette elinin üzerine düştü. Hastaneye kaldırılan Begüm'ün sol el bileğinde kırık tespit edildi.