Karşıyakalı dağcılar, umudu zirveye taşıdı

Karşıyaka Dağcılık Kulübü (KARDAK), Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) iş birliğiyle 5 gün boyunca 5 farklı zirveye çıkarak kanserli çocukların umut mesajını zirveye taşıdı.

Karşıyaka Haber

Karşıyaka Dağcılık Kulübü, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın geçtiğimiz haftalarda kanserli hastalara 3502'ye mesaj yoluyla destek kampanyası başlatmasından esinlenerek örnek bir projeye imza attı.

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) işbirliğiyle 5 gün boyunca 5 farklı zirveye ulaşan grup üyeleri, "Umudu zirveye taşıyoruz" mesajıyla kanserli hastalara umut aşıladı. Daha önce Ege Üniversitesi'ne bir Onkoloji Hastanesi, bir de kanserli hastaların yakınlarının konaklayabileceği hasta ve hasta yakını konukevini kazandıran KİTVAK'ın üçüncü projesi olan Dokuz Eylül Üniversitesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi'ne destek vermek ve toplumsal farkındalık yaratmak isteyen grup üyeleri, bastırdıkları tişörtler ve özel olarak hazırladıkları bayraklarla tüm vatandaşlara KİTVAK'a destek olma ve umudu zirveye taşıma çağrısı yaptılar.