Karşıyaka’da alternatifler 2’ye düştü

Yusuf Şimşek’in istifasının ardından yeni teknik direktör arayışına hızla başlayan ve 5 kişilik bir listeyle yola çıkan Karşıyaka’da, alternatifler 2’ye düştü.

Karşıyaka Haber

Bu sabah bir araya gelerek 5 kişilik bir liste belirleyen ve hemen çalışmalara başlayan yönetim, listenin başındaki Reha Kapsal’la tecrübeli teknik adamın kulübe gelmek için futbolcu alacaklarının hemen ödenmesini şart koşması üzerine anlaşma sağlayamadı. Listedeki bir diğer isim olan Mehmet Altıparmak’la da anlaşma sağlanamazken, Levent Devrim isminden de vazgeçildi.

Tecrübeli teknik direktör Erhan Altın ve Soner Tolungüç’ün isimleri üzerinde yoğunlaşan yönetim, bu iki teknik adamla da görüşmelerini sürdürüyor. Listedeki isimlerden birisi olan Erhan Altın futbolculuk döneminde Kaf Kaf’ın ezeli rakibi Göztepe’nin 3 yıl boyunca formasını giymiş, 2013 yılında da sarı kırmızılı takımı teknik direktör olarak çalıştırmıştı. Soner Tolungüç ise 1996-67 senesinde bir sezon Karşıyaka forması giymiş ve aktif futbol hayatına yeşil kırmızılı kulüpte veda etmişti. 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber