Kaf Kaf’ın yeni hocası Tolungüç

Yusuf Şimşek’in istifasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına başlayan ve iki gündür bu konudaki çalışmalarını sürdüren Karşıyaka’da, takımın başına geçecek yeni isim Soner Tolungüç oldu.

Karşıyaka Haber

PTT 1. Lig’de son sırada bulunan ve Yusuf Şimşek’in istifasının ardından Reha Kapsal, Mehmet Altıparmak, Levent Devrim, Erhan Altın ve Soner Tolungüç’ün içinde bulunduğu 5 kişilik bir listeyi gündemine alarak hızla çalışmalara başlayan yeşil kırmızılılar, dün akşam saatlerinde listeyi Erhan Altın ve Soner Tolungüç’e kadar daraltmıştı. Devam eden görüşmeler sırasında Erhan Altın’la da fikir ayrılığı yaşayarak anlaşamayan yönetim, 1996-97 sezonunda futbolcu olarak yeşil kırmızılı formayı giymiş olan Soner Tolungüç’le prensip anlaşmasına vardı.

Bu akşam saat 5 uçağıyla İzmir’e gelecek olan Tolungüç’le son detaylar da netleştikten sonra anlaşma imzalanacak. 52 yaşındaki teknik adam en son 2011’de Adana Demirspor’u çalıştırmış, daha sonra 2014-15 yılları arasında kısa bir dönem Gençlerbirliği’nde antrenör olarak görev yapmıştı.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber