Kaf Kaf puan silme cezasından kurtuldu

Geçtiğimiz sezon ilk kez almayı başardığı Ulusal Kulüp Lisansı'nı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kulüplere tanıdığı normal süre içerisinde yenileyemediği için 3 puan silme cezası alma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kaf Kaf,…

Karşıyaka Haber

Türkiye Futbol Federasyonu'nun kulüpleri bir önceki yılın sportif, mali, idari, altyapı ve hukuki faaliyetleri açısından değerlendirerek verdiği Ulusal Kulüp Lisansı'nı, eski antrenör ve kulüp çalışanlarına olan 268 bin liralık borcu sebebiyle Mayıs ve Temmuz aylarında yapılan iki toplantıda yenileyemeyen Karşıyaka 3 puan silme cezasıyla karşı karşıya kalmış ve yönetim tarafından bu konuda sıkı bir çalışma başlatılmıştı.

Kulübün borçlu olduğu eski çalışanlarla alacak dosyaları konusunda görüşmelerini aralıksız yürüten yönetim, TFF'nin kulübe tanıdığı ek sürenin son gününde dosyayı tamamlayarak federasyona gönderdi. Spor Toto 2. Lig'e iyi bir başlangıç yaparak 3 haftada 6 puan toplayan Kaf Kaf, böylece federasyondan gelebilecek puan silme cezasından kurtulmuş oldu.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber