İzmirli işadamlarından Manisa ve Bursa ile yakın temas

İZGE (İzmir İş Dünyasını Geliştirme Derneği), geçen haftaki Manisa MASİAD (Manisa Sanayici ve İşadamları Derneği) ziyaretinin ardından, BUGİAD’ı (Bursa Girişimci İşadamları Derneği) ağırladı.

Karşıyaka Haber

BUGİAD  Yapı Komitesi Yönetim Kurulu Üyeleri daha önce İZGE’nin Bursa ziyaretine iade-i ziyaret olarak, İZGE’yi ziyaret etti. Bursalı işadamlarının katıldığı programda ikili görüşmeler öncesinde kahvaltı ve toplu görüşme gerçekleşti.

İZGE Başkanı Sayın Ümit KARAKAŞ,  "Ziyaretiniz bizi fevkalade memnun etmiştir. Bu münasebetle sivil toplum kuruluşları arasındaki dayanışmanın artmasını görmek bizi ayrıca memnun etmiştir." dedi. İZGE Başkan Yardımcısı Sayın İsmail NALBANTOĞLU,  2 yıllık bir dernek olan İZGE’nin, kısa sürede çok yol kat ettiğini söyleyerek dernek faaliyetlerinden bahsetti. NALBANTOĞLU, İzmir’in kabuğunu kırıp, Organize Sanayi şehri Manisa , üretim şehri olan Bursa gibi şehirlerle yakın diyalogda olması gerektiğini vurguladı.

Ziyaretin anısına İZGE Başkanı Sayın KARAKAŞ ve BUGİAD Yapı Komitesi Başkanı Sayın YARAN, karşılıklı plaket takdiminde bulundu.

Ticari ve Kültürel gezinin, ticari ayağında İZGE Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet ÖZEN (Özen Saat), kültürel ayağında Ali AKKAŞ (İZGE Genel Koordinatör) eşlik etti.