İzmir’de yaşayan Kayserililer iftarda bir araya geldi

Kayseri İli Yardımlaşma Derneği (KAYDER) İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilen iftar programı İzmir’deki Kayserilileri bir araya getirdi.

Karşıyaka Haber

İzmir’de yaşayan Kayserililer, KAYDER (Kayseri İli Yardımlaşma Derneği) İzmir Şubesi tarafından Karşıyaka’daki Vilayetler Evi’nde düzenlenen iftar programına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Ege Serbest Bölgesi Bölge Müdürü Şenay Satoğlu, Dernek Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Genel Sekreter Mehmet Çelebi, Karşıyaka RAM Müdürü Mürvet Bakır ve çok sayıda Kayserili katıldı.

İftar programında Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve dernek başkanı Sinan Bezircilioğlu birer konuşma yaptılar.

Kaymakam Yücel yaptığı konuşmada dostluğun, hemşeriliğin önemine değinerek, Kayserililerin Karşıyaka’da bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Dernek Başkanı Bezircilioğlu, iftar programına katılanlara teşekkür ederek şöyle konuştu.  “İzmir’in değişik yerlerinden davetimizi kırmayarak geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Kayseri kültürünü yaşatacağımız, daha sık saflar oluşturacağımız aktivitelerde beraber olacağız. Birbirimize sarılarak, birbirimize daha çok sahip çıkarak bunu yaşatacağız.”

Daha çok gençleri okutalım

Toplanacak yardımlar ile daha çok gencin okunmasının sağlanacağını da vurgulayan Bezircilioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü. “Zekâtlarınızı derneğe verirseniz daha çok gencimizin okumasına katkı sunarsınız. Burslu okuttuğumuz öğrenci sayısını artıralım”

Haber: Yılmaz Durmaz