Huzurevi sakinlerine karanfilli ziyaret

Ege Toplumsal Düşünce ve Gelişim Platformu yöneticileri Çağdaş Yaşam Yaşlı Bakım Evi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Platform yöneticileri yaşlılara karanfil dağıttı ve uzun süre sohbet etti.

Karşıyaka Haber

Ege Toplumsal Düşünce ve Gelişim Platformu genel başkanı Cem Kavur ve yönetim kurulu Urla Zeytinalanı’nda bulunan Çağdaş Yaşam Yaşlı Bakım Evi'ni ziyaret etti. Platform yöneticileri yaşlılara tek tek karanfil dağıttı. Yaşlı vatandaşların tamamıyla bir araya gelen ve sohbet eden Ege Toplumsal Düşünce ve Gelişim Platformu yöneticileri yaşlılara destek olmak amacıyla ziyaretlerini sürdüreceklerini söyledi.

Yaşlı Bakım evinde kalan 52 yaşlı vatandaşla tek tek sohbet eden platform yöneticileri yaşlı vatandaşlar tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren yaşlılar, “Biz sizi çok sevdik, her zaman gelin” diyerek platform yöneticilerinden kendilerini sürekli ziyaret etmelerini istedi. Platformun genel başkanı Cem Kavur ve yöneticiler Çağdaş Yaşam Yaşlı Bakım Evi'ni sık sık ziyaret edeceklerinin sözünü verdi.