Genç büfeci alkollü müşteri kurbanı oldu...

Karşıyaka'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 28 yaşındaki büfeci Gökhan İzci, dükkana gelen alkollü bir müşteriye ücretsiz alkol vermeyi kabul etmeyince boğazından bıçaklanarak hayatını kaybetti...

Karşıyaka Haber

Olay, saat 03.30 sularında Cemal Bülbül Sokak'taki bir büfede meydana geldi. İddiaya göre alkollü bir şekilde büfeye gelen kimliği belirlenemeyen bir kişi, 28 yaşındaki Gökhan İzci'den alkol istedi fakat parası olmadığını belirtti. Gökhan İzci'nin müşteriden dükkanı terk etmesini istemesi üzerine aralarında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kimliği belirsiz kişi bu sırada cebinden çıkarttığı bıçağı Gökhan İzci'nin boğazına saplayarak kaçtı. Olayı görenler hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Genç büfeci ağır yaralı olarak kaldırıldığı Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde kendisine ilk müdahale yapıldıktan sonra durumu kritik olduğu için Ege Üniversitesi'ne sevkedildi fakat burada hayata gözlerini yumdu.

Gökhan İzci'nin cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olay sonrası çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye alan polis, adı açıklanmayan bir kişiyi gözaltına alarak, polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.