Çarşı Grubu, Göztepe AŞ Sahibi Mehmet Sepil'den açıklama bekliyor

Göztepe AŞ'nin resmi twitter hesabından 1461 Trabzon karşılaşmasından sonrası paylaştığı skandal tweete Karşıyaka Çarşı Grubu'ndan açıklama geldi.

Karşıyaka Haber

İşte o açıklama;

'' Karşıyaka öyle bir eziklik yaratmış ki kulübün resmi hesabına adını yanlış yazdırıyor. Öyle bir eziklik yaratmışız ki, sanırsın tüm ligi bize karşı oynuyorlar. Bizi yendiklerinde  kendisini efsane sananlar, düşme hattındaki (Göztepe A.Ş. 0 – Denizli 1 , Erciyes 1 - Göztepe A.Ş. 0 , 1461 Trabzon - Göztepe A.Ş. 0 ) diğer takımlarla yaptıkları maçlarda birden gazoza dönüşüyorlar. Öyle bir gazoz ki resmi hesaplarında adlarını yazmayı şaşırıyorlar.

Maalesef bir başkanımız vardı bizim Karşıyaka Spor Kulübünden başka herşeyi düşünen Ali Erten , politik çıkarları için  Göztepe A.Ş.  sahibi Mehmet Sepil ile dostluk mesajları verdiklerinde bizim dost olmadığımızı kamuoyuna anlatmaya çalışmıştık ama anlamadılar. Yada anlatamadık!

Bir çift sözü de Göztepe Spor Kulübü Başkanı, pardon başkanlar kongre ile seçilir, Göztepe Spor Kârhanesi (kâr edilen yer) Sahibi Mehmet Sepil hakediyor. İzmir kulüpleri birlik olmadığı sürece kazanamaz diyordunuz hatırlar mısınız? Hatta şehre Barcelona geldiğinde bu tarihi fırsatı kaçırmayıp kadrajda yer almıştınız. Siz pr çalışmalarını seversiniz. Ama maske düştü kel göründü. Sizin şahsi hesaplarınız bizi ilgilendirmez de, şu kârhanenizin resmi twitter hesabında yazılanlarla ilgili kamuoyuna bir açıklama yapsanız fena olmaz.

Karşıyaka Çarşı Grubu''