BİSİKLET TUTKUNLARI KARŞIYAKA'DA BULUŞTU

Karşıyaka Belediyesi’nin her yıl düzenlediği “7’den 77’ye Bisiklet Turu” İzmirli bisiklet tutkunlarını bir araya getirdi.

Karşıyaka Haber

Anayasa Meydanı’ndan başlayan tura yaklaşık 150 bisikletli katıldı. Bisiklet tutkunları ile birlikte tura eşlik eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bu tür etkinliklerin, gelecek yıllarda geliştirileceğini ve artırılacağını söyledi.

SAHİLDE TUR ATTILAR

Anayasa Meydanı'ndan pedal çevirmeye başlayan bisikletçiler, sahil boyunca tur attı. Bisiklet tutkunları, Balıkçı Barınağı’nın önündeki kavşaktan geriye dönerek yine Anayasa Meydanı’nda turu tamamladı. Etkinliğe  katılan herkese tişört ve şapka dağıtıldı. Ünlü bisiklet markası BİSAN da kura ile 5 kişiye bisiklet hediye etti.

BİSİKLET YAŞAM TARZIDIR

Kent içi ulaşımda bisiklet kullanımını özendirmek istediklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Bisiklet etkinliklerimizi geliştirerek artıracağız. Ben de sizler gibi yaşam tarzı olarak bisiklete binmeyi benimsiyorum ve kent içi ulaşımda bisikleti kullanmaya devam edeceğim” dedi.