Başkan Tugay Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret etti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Berkhan Alptekin bugün Karşıyaka Selçuk Yaşar Tesisleri’ne gelerek kulüp yönetimini ziyaret etti.
Kulüo çalışmaları ve Karşıyaka Stadı süreci hakkında bilgi alan Tugay, Karşıyaka Stadı’nın temelinin 2–3 ay içerisinde atılacağını ve görev süresi içinde tamamlanacağını belirtti.
Karşıyaka Spor Kulübü temsilcileri görüşmeden duydukları memnuniyeti dile getirirken Başkan Tugay yeni stadın yapımı hakkında konuştu. Başkan Tugay, Karşıyaka’nın stadına en hızlı şekilde kavuşmasının gerekliliğini ifade ederken, “Bir an önce ihalesini yapalım istiyoruz. Bu beni o kadar üzmüş bir konu ki kendime dert edindim. Normalde bizim işimiz değil. Bakanlığın yapması gerekiyor. O stat benim mahallemdi. Harabe hali beni rahatsız ediyor. Kulübe yapılan muameleyi de incitici buluyorum” dedi. Süreçte zaman kaybedilmemesi gerektiğini özellikle vurgulayan Başkan Tugay, daha önce kamuoyuna yansıyan üç yıllık stat yapım sürecini iki yıla indirmeyi planladıklarını da aktardı.
Kulüp yöneticileri teşekkürlerini sunarken, Büyükşehir Belediyesi’nin vereceği desteğin önemli olduğunu hatırlattı. Başkan Tugay ayrıca Karşıyaka Spor Kulübü’nün TFF Üçüncü Lig’de mücadele eden futbol takımının kaptanı Ensar Akgün, futbolcular Sadri Ege Dipçi, Adem Yeşilyurt ve antrenör Burhanettin Basatemür ile de bir araya geldi. Başkan Tugay başarılar dilerken teknik ekip de hem ziyaret hem de destekler için teşekkürlerini iletti.